ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

KOKOSOVÝ OCET

KOKOSOVÝ OCET - zvětšit obrázek

Zvětšit obrázekZvětšit obrázek

Ocet je vyrobený v České republice, Zlínský kraj. Vstupní suroviny:  Pitná voda a kokosová mouka a maniokový škrob. Změnou škrobu na ...

  • Cena bez DPH: 104.00
  • Cena s DPH: 120.00

  • Dodací lhůta: ihned k odeslání
  • Výrobce: KAROTKIN, www
  • Katalogové číslo: 85
  • Záruční doba: 24 měsíců
  • Popis

KOKOSOVÝ OCET

Ocet je vyrobený v České republice, Zlínský kraj.

Vstupní suroviny:  Pitná voda a kokosová mouka a maniokový škrob. Změnou škrobu na cukr je maniok  s kokosem za použití vody fermentován na alkohol a ten následně uložen do stroje času. (cca 12. měsíců.)

Balení: 0,25L sklo.

 

Trvanlivost: Je nesmrtelný. Pokud jej necháte otevřený,  ocet vydrží čtyři roky. Potom mírně zhoustne a octovou chuť začne pomalu nahrazovat sladká.  Takovému octu se říká balsamikový.
Skladování: V suchu a stínu. Nevystavujte přímému slunci.

 

Jak užívat kokosový ocet.
Tento ocet je běžnou složkou receptů na asijské kuchyně. Marinády, omáčky a salátové dresinky, stejně jako směsi na nakládání zeleniny. Kokosový ocet lze použít samostatně jako jednoduché koření do salátu, zeleniny a rýže a z některých slazených nebo ochucených odrůd lze dokonce připravit lahodný letní nápoj.
Ačkoli je chuťově podobný běžnému octu, je méně kyselý a jemnější než bílý vinný ocet.  Jemná octová chuť z něj dělá nejlepší volbu pro sladkokyselá jídla čínského typu a pro nakládání zeleniny. 

 

 

Internetová stránka.

 

K výrobku doporučujeme tyto další produkty

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nechcete o něco přijít? Přidejte si svůj email do našeho emailového zpravodaje a nic již nepromeškáte.

Kde nás najdete